• Ta en titt på vår övningsskärm
 • Här skapar du egna träningspass
 • För dig som har träning som yrke

#sommarfys 31/31

Written by Åsa Söderberg. Posted in #sommarfys

1 månad har gått och idag avslutar vi årets #sommarfys och utmaning på samma sätt som förra året, med stil och puls:

100 Burpees på tid! 

Skriv upp din tid till framtida utmaningar!

Tack och snyggt jobbat alla där ute som varit med på årets #sommarfys oavsett om du har kört ett pass, några eller alla! Hoppas att du har fått lite inspiration till sommarträning vart du än befunnit dig med endast kroppen som redskap.

Är det föresten någon läsare där ute som kört alla pass? Ge dig till känna i så fall:-)

Som sagt, i morgon är det 1:a augusti och man kan förstås köra passen även då!

Lev och må!

Trackback from your site.

Comments (4)

 • Anna . P

  |

  Har ännu inte kört ett enda, men tänkte ge mig på att köra alla pass nu en månad senare! Så imorgon börjar jag! :-)

  Reply

  • Åsa Söderberg

   |

   Härligt Anna!:-) Lycka till och kör så det ryker! Du får väldigt gärna berätta hur det går under resans gång!

   Reply

 • Karin

  |

  Jag vill bara tacka för all den fantastiska inspiration som du givit mig! Jag har gjort alla pass!! Vissa betydligt jobbigare än andra. Funderar på att köra samma en månad till. Får se hur jag gör. Hr som helst så har jag fått massor med finfina tips på hur jag kan variera min träning,jag som helst tränar ute/ hemma. Tack igen! Hoppas du hade en underbar semester!!

  Reply

  • Åsa Söderberg

   |

   Tack själv Karin! Du är grym! Det är sådana som du som gör mig motiverad att fortsätta skriva, skapa pass och ge inspiration. Kul att du ville haka på utmaningen och att du kört alla pass under självaste juli är helt fantastiskt. Imponerande prestation! Fortsatt lycka till med träningen!

   Reply

Leave a comment