• Ta en titt på vår övningsskärm
  • Här skapar du egna träningspass
  • För dig som har träning som yrke

Om Fyscoachen

Välkommen till Fyscoachen!

Jag är en utflugen Pitebo som nu bor och jobbar  i Stockholm. Utbildad Sjukgymnast,  Personlig Tränare och Kostrådgivare, vidareutbildad inom idrottsmedicin och funktionell träning. Jag har ett holistiskt synsätt på träning och hälsa där hela livsstilen räknas in. Variation, funktionalitet, effektivitet och glädje är komponenter i min filosofi. Sportfåne som jag är intresserar jag mig extra mycket för grenspecifik fysträning för idrottare. Fotboll har präglat min idrottsliga bakgrund. Idag tränar jag CrossFit, löpning, Kettlebells och allt annat som är kul.

Träning har alltid varit ett naturligt och viktigt inslag i mitt liv och att coacha och inspirera andra människor till ökad livskvalitet och ett friskare liv är min stora drivkraft. Kroppen och dess förmåga till rörelse intresserar mig väldigt mycket.

På min blogg Fyscoachen kan du följa mig i min vardag och ta del av min matlagning och träning. Delar med mig av massa Paleorecept, övningstips, läsvärda artiklar och tips från coachen.

Jag jobbar som sjukgymnast och personlig tränare på Master Training i Stockholm. Driver även mitt egna företag Fyscoachen (läs mer under tjänster), är PT-lärare på MF Hälsoutbildningar och kostrådgivare på livsstilsprojektet Hälsokoden. Älskar allt som har med träning, rehab och prehab att göra. Har även ett stort intresse för kost och matlagning. Jag äter en Paleokost som bygger på naturlig, riktig och god mat som kroppen är byggd för och önskar sig. Ta gärna del av mina Paleorecept här på sidan. I augusti 2013 släpper jag min första bok om Paleo.

Livet är till för att njutas! Ät väl och må gott!

/ Fyscoachen Åsa Söderberg

Leave a comment