Jag vill skapa träningsprogram åt andra

Jag vill skapa träningsprogram åt andra


Ladda ned ett exempel på ett anpassat träningspass här...

DinTräning är inte bara till för de som vill träna själva. Vi är lika mycket till för de som vill hjälpa andra med träningen! Här förser vi dig med verktygen att enkelt skapa träningspass och träningsupplägg för din vän, din kollega eller din kund!

Tiden där man fick rita streck-gubbar för att förklara övningars utförande är förbi. Nu behövs bara några klick så får man en utskriftsvänlig PDF med precisa och genomarbetade instruktioner för alla tänkbara övningar, från tung styrketräning till sjukgymnastövningar.

Logga in, skapa ett träningsprogram, skriv ut. Så enkelt är det! På några minuter har du skapat ett proffsigt och lättförståeligt dokument att ge till den du instruerar.

Din egen logga

Om du jobbar för ett företag, kanske ditt eget, så vill du antagligen ha ditt företags logga på det utskrivna träningsprogrammet istället för DinTränings logga. Detta går att ordna, kontakta oss så berättar vi mer!

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Inspiration och kunskap

Vi som är aktiva i eller arbetar med träning och hälsa gör det för att vi älskar det. Vi har alla vår egen syn på träning, men vi utvecklas tillsammans när vi stöter och blöter våra idéer och vår syn på träning. Här på DinTräning får du diskutera träning och hälsa med andra personer som är lika engagerade som du själv! Skriv inlägg i forumet, kommentera bloggarna och bidra med att bredda vårt kunskapsdjup. Det kommer dessutom att finnas ett behov av moderatorer för Forumet och möjlighet att blogga själv, kontakta oss för mer information om du är intresserad. Tillsammans gör vi DinTräning ännu bättre!