Här kan du fylla i ditt intresse för ett Promedlemskap. Läs mer om att vara Promedlem här.

Beställningsvillkor för Promedlemskap

För att bli Promedlem måste du först vara medlem på DinTräning. Varje Promedlemskap är personligt och knyts till ditt personnummer och den mail-adress du angivit som inloggning på DinTräning.se. Promedlemskapet betalas årsvis i förskott.

Fyll i rutorna nedan i detta formulär. Alla rutor markerade med stjärna, *, är obligatoriska och måste fyllas i. När du trycker på knappen "skicka" får vi in ditt formulär. Strax därefter kommer du få ett bekräftelsemail av DinTräning där vi bekräftar dina angivna uppgiter och bifogar avtal samt betalningsinformation.

Vi aktiverar ditt Promedlemskap när vi registrerat din betalning. Detta sker vanligtvis inom ett par dagar. Sen kan du logga in på ditt konto med samma inloggninsuppgifter som tidigare, men nu med de förmåner ett Promedlemskap ger.

Vid beställning av tjänster från DinTräning gäller konsumentköplagen. Du som kund har alltid rätt att avbeställa fram tills det datum att ditt medlemskap aktiveras, men DinTräning förbehåller sig rätten att ta ut en avgift för redan nedlagt arbete vid plötslig avbeställning.

När du betalar ditt Promedlemskap godkänner du också DinTränings avtal för Promedlemskap.

Vi uppdaterar anmälningsformuläret!