§1. Doping

All diskussion kring doping eller illegala preparat är helt och hållet förbjudet. Lagliga prestationshöjare får diskuteras. Receptbelagda mediciner och preparat diskuterar man bäst med läkare och inte på detta forum. Tillgänglighet av receptbelagda mediciner är helt förbjudet att diskutera. Vi avråder alla medlemmar från att ta råd från någon som skriver om receptbelagda mediciner och preparat på forumet.

§2. Personangrepp

Personangrepp och kränkningar mot andra personer, vare sig de är medlemmar i forumet eller ej, är förbjudet. Använd vänlig ton i forumet och diskutera sakligt.

§3. Trolling

Spamning, eller så kallad trolling, i forumet är helt förbjudet. Alltså är det förbjudet att upprepande skriva meningslösa inlägg utan sakligt eller vettigt innehåll som inte tillför diskussionen i forumet någonting.

§4. Reklam

Det är helt förbjudet att göra reklam för andra hemsidor, portaler och webb-baserade återförsäljare på forumet. DinTräning förser alla medlemmar med en gratistjänst och detta kan enbart göras via samarbete med andra företag, alltså tillåts inte reklam för konkurrerande företag till våra samarbetspartners eller till DinTräning.se.

§5. Köp och sälj

DinTränings forum är ingen marknadsportal och det är därför förbjudet att sälja eller köpa varor över forumet.

§6. Förväntningar på medlemmarna

Alla medlemmar förväntats ha bekantat sig med innehållet och kategorier i forumet så att ett nytt inlägg alltid sker under rätt kategori. Medlemmarna förväntats också ha sökt forumet för tidigare inlägg för liknande ämnen innan ett nytt inlägg sker. Medlemmarna förväntas absolut ha bekantat sig med dessa forumregler innan användning av forumet.

§7. Moderatorer

DinTränings moderatorers uppgift är att se till att alla forumets medlemmar följer reglerna och att stämningen på forumet är trevlig. Moderatorerna har rätt att ta bort innehåll och inlägg utan att rådfråga andra moderatorer eller den drabbade medlemmen. Medlemmar som bryter och kränker forumreglerna får normalt en varning innan avstängning. Sker en grov kränkning av några av dessa regler kan en direkt och permanent avstängning ske utan varning.Klicka här för att komma tillbaka till forumet