Med ScreenPT övningsskärm ger du dina medlemmar direkt uppkoppling till DinTränings ständigt växande övningsbank.

Mer än 700 övningar direkt i gymmet för 1490:-/månaden.

Läs mer på www.ovningsskarmen.se

Med ScreenPT övningsskärm ger du dina medlemmar direkt uppkoppling till DinTränings ständigt växande övningsbank som innehåller mer än 700 övningar.

Övningsskärmen-Väggmodellen
Väggmodellen av Övningsskärmen.

Med en stor och tydlig 19 tums touch-screen kan dina kunder enkelt navigera bland alla hundratals övningar. ScreenPT ger inspiration till nya övningar men hjälper också till att komma ihåg hur en övning ska utföras.

Varje övning presenteras med stora rörliga bilder, muskelkarta och beskrivande text. ScreenPT är ständigt uppdaterad utan extra kostnad.

Hur fungerar det?
ScreenPT hänger du lätt upp på väggen och allt du behöver är ström och en fast internetuppkoppling. Sätt strömkabeln i väggen, internetsladden i datorn och starta maskinen så är allt klart.
ovningsskarmen_youtube
Här kan du se en film om hur skärmen används...

Vad kostar ScreenPT?
Startavgiften för väggmodellen är 0 kr och hyran för uppkoppling mot övningsbanken är 1490:-/ månaden, bindningstiden är 24 månader. I hyran ingår hårdvaran, fria uppdateringar av övningar och mjukvaran till ScreenPT. I priset ingår också möjligheten för dig att placera din egen logga och profilfärg i gränssnittet. På det sättet passar ScreenPT alltid bra i miljön på din träningsanläggning.
(alla priser ex moms).

Välkommen att beställa ScreenPT övningsskärm av Linus Johansson,
0708-60 68 05 | Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den