Gillar du DinTräning?


Gilla oss på google också

Press

DinTräning Historien

Idéen till DinTräning.se föddes i Januari 2008. Det hela började med att Patrik satt hemma framför sin dator och letade efter bilder till ett träningsprogram som han gjort till sin fru. Efter lång tids letande på nätet insåg han att det inte fanns något bra gratis bildmaterial han kunde använda sig av.

Där och då föddes tanken att skapa en webbaserad tjänst med vilken man kunde skapa sina egna träningsprogram. Gratis och på ett snyggt och enkelt sätt.


Patrik tog upp idéen med Linus, sjukgymnast och personlig tränare, om att de själva skulle göra ett försök att fylla den lucka som fanns. Linus, som tidigare gått i liknande tankar, tvekade inte till att tacka ja till projektet. Där och då gick startskottet för vad som idag är DinTräning.

Petter, bror till Linus, anslöt sig snart till projektet. Patriks kunskap som programmerare, Linus kunskap som sjukgymnast och fotograf tillsammans med Petters kunskap som personlig tränare och gruppledare bildad en kunskapsmässigt mycket komplett liten grupp. Grunden till DinTräning tog därför snabbt form. När även grafikern, formgivaren och konstnären Inger anslöt sig till DinTräning skapades sedan den rena och lättanvända grafiska form DinTräning har idag.

DinTräning.se var länge ett fritidsintresse, men databasen växte med övningar och blev så omfattande och möjligheterna så stora att DinTräning AB bildades. Sedan den 11 Maj 2010 är DinTräning.se en publik sajt. Sedan bolagets bildande finns också en marknadsansvarig ansluten till projektet.

Arbetet fortgår med att utveckla nya tjänster och nya idéer. Även om DinTränings medarbetare alla har starka kopplingar till Skövde och Skaraborg sker arbetet oftast från helt olika platser. Det kan vara allt från Hudiksvall till Grenoble i Frankrike, beroende på vart DinTräning-teamets medlemmar befinner sig för tillfället.

Men varje vecka möts alla i teamet över ett virtuellt möte och diskuterar och arbetar tillsammans, från var sin dator. Det händer också att alla träffas utan datorer över en fika på huvudkontoret i Optimal Medias lokaler i Skövde.


Den lucka på nätet som en gång var tom har några få entusiaster fyllt med funktion, kunskap och massor med rörelseglädje.


Välkommen till DinTräning!


Hälsningar,

Patrik, Linus, Inger och Petter.
 

Presskontakt

Presskontakt för DinTräning är Linus Johansson. Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Det går också bra att kontakta DinTräning via denna länk.Information angående DinTränings produkter

DinTränings värdegrund

 
pro